headerafbeelding
  HOV Schiphol-Oost - woensdag 23 mei 2018  
 
 
Verandering pendeldienst lijn 193 Schiphol-Oost

De tijdelijke pendeldienst lijn 193 naar Schiphol-Oost blijft langer rijden dan oorspronkelijk gepland. De pendeldienst naar Schiphol-Oost (uitgevoerd door Connexxion) is in het leven geroepen gedurende de werkzaamheden aan de nieuwe busbaan HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) Schiphol-Oost voor medewerkers van Schiphol.

De provincie werkt op dit moment aan de realisatie van nieuwe haltes langs de Fokkerweg. Deze werkzaamheden duren langer dan gepland. U kunt met Connexxion buslijn 180 naar het technisch areaal van Schiphol-Oost reizen zodra haltes Southern Crosstraat en Zuideinde/P65 gereed zijn. De tijdelijke pendeldienst lijn 193 wordt dan opgeheven. De verwachting is dat deze haltes voor de zomer klaar zijn voor gebruik.

Lijn 193 is vanaf 27 mei een Arriva bus. Dit betekent het volgende voor reizigers:

  • reizigers op stappen vanaf zondag 27 mei in een Arriva bus;
  • deze pendeldienst is bestemd voor personeel dat werkzaam is op technisch areaal Schiphol-Oost. Zij kunnen op vertoon van hun reguliere toegangspas gebruik maken van deze pendelbus;
  • reizigers die geen toegangspas hebben of met OV-chipkaart of een los kaartje willen reizen naar de haltes bussluis, Canadaweg, gebouw 133 en Knooppunt Oost kunnen gebruik maken van lijn 180, 186 of 199.

Voor vragen over de pendeldienst lijn 193 kunnen reizigers vanaf 27 mei terecht bij de klantenservice van Arriva. Dit geldt ook voor verloren voorwerpen.

Arriva Klantenservice:
Telefoon: 0800-0232545 (ma – vr van 6:00 – 23:00; weekend: 7:00 – 23:00)
Facebook: arrivanederland
Twitter: @Arriva_nl

 
 
 
 
Colofon

Nieuwsbrief HOV Schiphol-Oost is een uitgave van de provincie Noord-Holland, Directie Beheer en Uitvoering, sector Realisatie Infrastructuur.