headerafbeelding
  Verbinding A8-A9 - vrijdag 15 mei 2020  
 
> Doe mee aan het online onderzoek om de verkeersoverlast van de N203 bij Krommenie te verminderen
LEEFBAARHEIDSMAATREGELEN N203 KROMMENIE
> Zoeken naar maatregelen voor korte termijn
> Online onderzoek
> Gedeputeerde Jeroen Olthof nodigt u uit om mee te doen
> Videopresentaties
> Belevingsinterviews
> Coronavirus
 
 
Doe mee aan het online onderzoek om de verkeersoverlast van de N203 bij Krommenie te verminderenKlik op de afbeelding om direct deel te nemen aan het onderzoek

 
 
LEEFBAARHEIDSMAATREGELEN N203 KROMMENIE
Zoeken naar maatregelen voor korte termijn

De N203 bij Krommenie is voor veel autoverkeer de dagelijkse route tussen de A8 en de A9. Om het verkeer een andere route aan te bieden, doet de provincie Noord-Holland, samen met de regio en het rijk onderzoek naar de mogelijke aanleg van een Verbinding A8-A9. Die weg ligt er de komende jaren nog niet, daarom onderzoekt de provincie welke maatregelen de leefbaarheid in en rond Krommenie op korte termijn (voor 2025) kunnen verbeteren.

 
 
 
 
Online onderzoek

Gister zijn we gestart met een online onderzoek naar de grootste knelpunten van de N203 bij Krommenie. Meedoen is niet ingewikkeld: op een kaart kunt u aangeven wat prettige, minder prettige of vervelende plekken rondom de N203 zijn. Ook willen we graag weten welke mogelijke oplossingen er volgens u zijn. Deelnemen kan tot 14 juni.

.

Lees verder
 
 
 
Gedeputeerde Jeroen Olthof nodigt u uit om mee te doen
De beleving van de omwonenden van de N203 bij Krommenie is een belangrijk element in het onderzoek naar het verbeteren van de leefbaarheid. Voor het bedenken van maatregelen die hier aan kunnen bijdragen vragen we uw hulp! Bekijk de video
 
 
 
Videopresentaties
Dagelijks een grote verkeersstroom langs je woning brengt overlast met zich mee. Omwonenden kunnen geluidshinder ervaren of een verminderde luchtkwaliteit. Een drukke weg kan ook zorgen voor sluipverkeer of een mindere verkeersveiligheid of kan een barrière opwerpen die moeilijk over te steken is. In 5 videopresentaties legt een expert aan u uit wat dit betekent en hoe dit in het onderzoek wordt meegenomen. Naar de presentaties
 
 
 
Belevingsinterviews

Naast het online onderzoek willen we ongeveer 10 bewoners en ondernemers uit Krommenie en Assendelft-Noord interviewen. Zo proberen we een nog beter beeld te krijgen van het dagelijks leven rondom de N203.

Wilt u deelnemen aan een belevingsinterview? Stuur dan een e-mail naar A8-A9@noord-holland.nl. U kunt zich hiervoor aanmelden tot en met 29 mei.

 
 
Coronavirus

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we geen bewonersavond organiseren. In plaats daarvan hebben we een website gemaakt waarop u alle informatie kunt vinden: www.noord-holland.nl/leefbaarheidsonderzoekN203.

Ook is door de maatregelen rondom het coronavirus het verkeer op de N203 bij Krommenie tijdelijk minder druk. Echter wanneer de maatregelen worden opgeheven, zal de hoeveelheid verkeer weer toenemen.

 
 
 
 
Colofon

www.VerbindingA8-A9.nl

Inschrijven voor deze nieuwsbrief

 
twitter Twitter