headerafbeelding
  Nieuwsbrief HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid - maandag 3 december 2018  
 
> HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid
> Dinsdag 11 december: inloopbijeenkomst
> Wat betekent de busbaan voor Aalsmeer?
> Meer informatie of vragen?
> Op de hoogte blijven?
 
 
HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid
De voorbereidingen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar vervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ) zijn in volle gang. Inmiddels is de aanbesteding van het werk gestart. Met deze nieuwsbrief informeert de provincie Noord-Holland omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden, over de voortgang van het project. 
 
 
Dinsdag 11 december: inloopbijeenkomst
Op 11 december organiseert de provincie Noord-Holland, in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam en de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn, een inloopbijeenkomst over het project HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid. U bent van harte welkom.

Datum: dinsdag 11 december
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: gemeentehuis Aalsmeer

De aanbesteding voor de aanleg van de busbaan HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid en de reconstructie van de Burgemeester Kasteleinweg in Aalsmeer is inmiddels gestart. Wij praten u graag bij over de laatste stand van zaken, laten zien hoe de nieuwe weg er straks uit gaat zien en geven meer informatie over het verdere proces en de planning. Uiteraard is voldoende tijd en ruimte voor het beantwoorden van al uw vragen.
 
 
 
 
Wat betekent de busbaan voor Aalsmeer?

De ruim 4,5 kilometer lange busbaan tussen Schiphol-Zuid en Uithoorn loopt straks dwars door Aalsmeer. Benieuwd hoe de verkeerssituatie in Aalsmeer hierdoor gaat veranderen? Bekijk dan deze animatie.

 
 
Meer informatie of vragen?

Ga voor meer informatie naar de projectsite www.hovasz.nl. Hebt u een vraag over het project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid? Stuur dan een mail naar hovasz@noord-holland.nl.

Op de hoogte blijven?

De provincie Noord-Holland stuurt geregeld een digitale nieuwsbrief over de voortgang van het project. Schrijf u nu in op www.hovasz.nl en volg ons op Twitter @hovasz.

 
 
Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam en de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.