headerafbeelding
  HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid - donderdag 7 november 2019  
 
> HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid
> Dinsdag 19 november: inloopbijeenkomst HOVASZ
> Facebook-pagina HOVASZ
> Verkeersmaatregelen bij Zwarteweg in Aalsmeer
> Wat betekent de busbaan voor Aalsmeer?
> Meer informatie of vragen?
> Op de hoogte blijven?
 
 
HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid

Medio 2020 starten de werkzaamheden aan de Hoogwaardige OV-verbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg, tussen Uithoorn, Aalsmeer en Schiphol-Zuid: HOVASZ. Aannemer Dura Vermeer voert in opdracht van de provincie Noord-Holland de werkzaamheden uit.

 

Met deze nieuwsbrief informeert de provincie Noord-Holland omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden, over de voortgang van het project. 

 
 
Dinsdag 19 november: inloopbijeenkomst HOVASZ
Op dinsdag 19 november 2019 organiseert aannemer Dura Vermeer tussen 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst over project HOVASZ. Omwonenden, ondernemers, weggebruikers en andere geïnteresseerden kunnen zich laten informeren over de plannen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar-vervoerverbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg.
 
De provincie is samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en Vervoerregio Amsterdam ook aanwezig om vragen over HOVASZ te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Aalsmeer, aan het Raadhuisplein 1 te Aalsmeer. Aanmelden is niet nodig.
 
Datum: dinsdag 19 november 2019
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Aalsmeer
Adres: Raadhuisplein 1, Aalsmeer
 
Start aanleg HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid
De daadwerkelijke aanleg van HOVASZ start medio 2020 en is eind 2021 afgerond. Voorafgaand worden er vanaf begin 2020 al de eerste zichtbare werkzaamheden uitgevoerd, zoals het verleggen van kabels en leidingen, het kappen van bomen en plaatsen van voorbelasting.
 
Tijdens de inloopbijeenkomst kan de aannemer u meer vertellen over de voorbereidende werkzaamheden, de werkzaamheden tijdens de aanleg van HOVASZ en de verschillende faseringen.
 
 
 
 
Facebook-pagina HOVASZ

Op 6 november 2019 is de facebookpagina HOVASZ gelanceerd. Volg deze pagina om voorafgaand en vooral tijdens de uitvoering op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de aanleg van de HOV-verbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg. 

 

Volg onze facebookpagina
 
 
 
Verkeersmaatregelen bij Zwarteweg in Aalsmeer
De gemeente Aalsmeer en de provincie Noord-Holland hebben in overleg met de school en een oudercommissie besloten om voor opening van de nieuwe school IKC Triade in Aalsmeer een aantal verkeersmaatregelen op het huidige kruispunt Burgemeester Kasteleinweg - Zwarteweg uit te laten uitvoeren. Deze zijn voor 27 augustus 2019 afgerond. Lees meer over de verkeersmaatrelen rondom de school.
 
 
 
Wat betekent de busbaan voor Aalsmeer?

De ruim 4,5 kilometer lange busbaan tussen Uithoorn en Schiphol-Zuid loopt straks dwars door Aalsmeer. Benieuwd hoe de verkeerssituatie in Aalsmeer hierdoor gaat veranderen? Bekijk dan deze animatie.

 
 
Meer informatie of vragen?

Ga voor meer informatie naar de projectsite www.hovasz.nl. Hebt u een vraag over het project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid? Stuur dan een mail naar hovasz@noord-holland.nl.

Op de hoogte blijven?

De provincie Noord-Holland stuurt geregeld een digitale nieuwsbrief over de voortgang van het project. Schrijf u nu in op www.hovasz.nl en volg ons op Facebook of Twitter.

 
 
Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam en de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.