headerafbeelding
  HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid - donderdag 13 juli 2017  
 
> HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid
> Inloopbijeenkomsten voor bedrijven en inwoners
> Stand van zaken
> Meer informatie of vragen?
> Op de hoogte blijven?
 
 
HOV Aalsmeer - Schiphol-Zuid

De voorbereidingen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar vervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid (HOVASZ) zijn gestart. De provincie Noord-Holland heeft de uitvoering op zich genomen en informeert omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden samen met de partners, over het project. 

 

In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over dit project en een uitnodiging om naar een van de inloopbijeenkomsten te komen.

 
 
Inloopbijeenkomsten voor bedrijven en inwoners

Op 11 september organiseert de provincie Noord-Holland, in samenwerking met de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn, twee inloopbijeenkomsten. Eén bijeenkomst voor ondernemers en één voor omwonenden van het project en andere geïnteresseerden.

 

Inloopbijeenkomst bedrijven
Datum: maandag 11 september
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: gemeentehuis Aalsmeer

Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij ondernemers uit de regio het uitvoeringsontwerp. U kunt zien hoe het project eruit gaat zien en wij vertellen u graag meer over de bereikbaarheid van uw bedrijf tijdens de uitvoering van het project. Uw feedback hierop is van harte welkom. 

 

Inloopbijeenkomst omwonenden en andere geïnteresseerden
Datum: maandag 11 september
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Locatie: gemeentehuis Aalsmeer

Wij laten u graag zien hoe de nieuwe weg er straks uit gaat zien en geven u meer informatie over het verdere proces en de bereikbaarheid tijdens de bouwwerkzaamheden. Daarnaast vertellen wij u meer over toekomstige verkeerssituaties die ontstaan door de nieuwe inrichting van de weg, fietspaden en de aanleg van de nieuwe rotondes waar de bussen recht overheen rijden. Uiteraard is voldoende tijd en ruimte voor het beantwoorden van al uw vragen.

 
 
 
Stand van zaken

Op dit moment loopt de selectieprocedure. Deze procedure levert een shortlist op van vijf aannemers die komend najaar mee kunnen doen aan de aanbesteding voor het project. Naar verwachting is begin 2018 bekend welke aannemer de opdracht uit gaat voeren. In 2018 starten de werkzaamheden zodat het project in 2019 opgeleverd wordt.

 
 
 
Meer informatie of vragen?

Ga voor meer informatie naar de projectsite www.hovasz.nl. Hebt u een vraag over het project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid? Stuur dan een mail naar hovasz@noord-holland.nl.

Op de hoogte blijven?

De provincie Noord-Holland stuurt geregeld een digitale nieuwsbrief over de voortgang van het project. Schrijf u nu in op www.hovasz.nl en volg ons op Twitter @hovasz.

 
 
Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland in samenwerking met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en de Stadsregio Amsterdam. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.