Header HOV Gooi subbrand
 
Header HOV Gooi
SPECIAL

Tijdens de spannende werkzaamheden op de Oosterengweg medio oktober heeft de overweldigende belangstelling vanuit de omgeving ons enorm goed gedaan. Uw respect en waardering gingen erin als koek!

Vanwege de strenge coronamaatregelen konden we u helaas geen rondleiding aanbieden en de tribunes inclusief de gezellige koffiebarretjes hebben we op het laatste moment afbesteld. We hopen u met deze minidocumentaire een passend alternatief te bieden!

 
  filmpje  
  Van overweg naar onderdoorgang  
  Door camerabeelden te combineren met korte interviews en losse shots vanaf het bouwterrein, is het gelukt de unieke sfeer van 124 uur non-stop werken op basis van een strak draaiboek, vast te leggen. De minidocumentaire 'Van overweg naar onderdoorgang' geeft een prachtige inkijk in het werken op, rond en vooral ook ónder het spoor tijdens de treinvrije periode van 14 tot 19 oktober op de Oosterengweg in Hilversum. Zo voelt het alsof u er toch een beetje bij was, overdag én 's nachts! We wensen u veel plezier!!  
   Bekijk hier de video  
Colofon

Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door de projectorganisatie HOV in ’t Gooi. Voor meer informatie over HOV in ’t Gooi mailt of belt u met: servicepunt@noord-holland.nl of 0800–0200 600.
Volg de provincie

www.noord-holland.nl
Aanmelden voor de nieuwsbrief