headerafbeelding
  HOV Schiphol-Oost - vrijdag 3 maart 2017  
 
> Update werkzaamheden Schiphol-Oost
> 6-10 maart: hinder voor verkeer werkzaamheden fly-over
> Vragen of klachten?
 
 
Update werkzaamheden Schiphol-Oost

Op Schiphol-Oost zijn de voorbereidingen voor de aanleg van een busbaan voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) in volle gang. Dit is een UPDATE van de nieuwsbrief die u eerder deze week ontving.  

Wij stellen het op prijs als u deze informatie verspreidt binnen uw eigen organisatie.

 
 
6-10 maart: hinder voor verkeer werkzaamheden fly-over

De nieuwe fly-over voor de busbaan Schiphol-Oost krijgt langzaam vorm. De afgelopen maanden zijn de paalmatrassen aangebracht en alle steunpunten staan op hun positie. Van 6-10 maart worden de liggers op de steunpunten geplaatst, de basis voor het wegdek van de fly-over. Dit kan enige overlast voor het verkeer geven. In tegenstelling tot eerdere berichten worden er géén verkeersstops ingesteld.

Van maandagavond 6 maart 20.30 uur tot dinsdagochtend 7 maart 05.00 uur, worden tien liggers op de steunpunten boven de rotonde bij doorlaatpost 2 op hun plaats gelegd. In de avond en nacht van 6 op 7 maart worden op het Schipholterrein omleidingsroutes ingesteld. Het Technisch Areaal Oost (TAO) is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de normale ingang bij doorlaatpost 2. Het verkeer dat het TAO verlaat moet omrijden via de uitgang bij doorlaatpost 4, die voor deze gelegenheid tijdelijk wordt opengesteld.

Lees verder en bekijk de omleidingskaarten
 
 
 
 
Vragen of klachten?

Bij het project zijn twee aannemers betrokken. Heijmans verzorgt de voorbereidende werkzaamheden en heeft een bouwkeet aan de Canadaweg. Combinatie Van Gelder-Mobilis, de aannemer die de HOV-busbaan aanlegt, heeft een terrein ingericht tegenover het Transpolis-gebouw, aan de Piet Guilonardweg.

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u terecht bij Van Gelder – Mobilis in de keet. U kunt ook bellen of mailen. E-mail: HOVSO@vangelder.com, telefoonnummer (24/7): 088 - 11 54 550.

Met algemene vragen over HOV Schiphol-Oost kunt u ook contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail HOVSchipholOost@noord-holland.nl

Bent u nog geen abonnee? Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief HOV Schiphol-Oost.

De busbaan HOV Schiphol-Oost is een initiatief van de Vervoerregio Amsterdam en de provincie Noord-Holland, in samenwerking met Schiphol en de gemeente Haarlemmermeer .
 
 
 
Colofon

Nieuwsbrief HOV Schiphol-Oost is een uitgave van de provincie Noord-Holland, Directie Beheer en Uitvoering, sector Realisatie Infrastructuur.