headerafbeelding
  HOV Schiphol-Oost - dinsdag 3 april 2018  
 
> Nieuws update HOV Schiphol-Oost
> Werkzaamheden langs de Fokkerweg
> Komende nacht afsluiting Fokkerweg
> Omleidingsroute verkeer nacht 3 op 4 april
> En rijstrook richting Hoofddorp vanaf 4 april
> Vragen of klachten?
 
 
Nieuws update HOV Schiphol-Oost

De werkzaamheden aan het project HOV Schiphol-Oost zijn eind maart weer opgestart. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste stand van zaken.

Wij stellen het op prijs als u deze informatie, waar van toepassing, verspreidt binnen uw eigen organisatie.

 
 
Werkzaamheden langs de Fokkerweg

De komende periode gaat aannemer Van Gelder-Mobilis verder aan de slag met de bouw van de fly-over en de realisatie van de aansluiting op de Fokkerweg. Om een veilige werkomgeving voor de bouwers te creëren wordt een van de rijstroken op de Fokkerweg, over een lengte van ongeveer 2 kilometer, ingericht als werkvak.

Fly-over in aanbouw

 
 
 
Komende nacht afsluiting Fokkerweg

De Fokkerweg (N232) in de richting van Hoofddorp wordt van dinsdag 3 april 20.00 uur tot woensdag 4 april 05.00 uur afgesloten voor verkeer, in verband met het plaatsen van de wegafzetting. De omleidingsroute voor het verkeer richting Hoofddorp wordt aangegeven via borden langs de weg. De route loopt over de N231: de Bosrandweg, de Legmeerdijk en vervolgens over de Burgemeester Brouwerweg. 

De lijnbus van Connexxion rijdt via de normale route en wordt door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. De Brugstraat richting Schiphol-Oost blijft vanuit beide richtingen bereikbaar. Het verkeer richting de A9 kan gewoon gebruik maken van de Fokkerweg.

 
 
 
Omleidingsroute verkeer nacht 3 op 4 april
 
 
 
En rijstrook richting Hoofddorp vanaf 4 april

Vanaf woensdag 4 april is op de Fokkerweg richting Hoofddorp een wegversmalling over een traject van ongeveer 2 kilometer vanaf de Brugstraat. Er is dan voor het verkeer richting Hoofddorp slechts een van de 2 rijstroken beschikbaar. Dit kan, met name in de spits, leiden tot extra reistijd.

De komende maanden wordt gestart met de aanpassingen van de Fokkerweg en de aanleg van de busbaan. De provincie Noord-Holland informeert de omgeving en de weggebruikers binnenkort over de werkzaamheden, afsluitingen en eventuele omleidingsroutes.

 
 
 
 
Vragen of klachten?

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u terecht bij Van Gelder – Mobilis in de keet tegenover het Transpolis-gebouw, aan de Piet Guilonardweg. U kunt ook bellen of mailen. E-mail: hovso@vangelder.com, telefoonnummer (24/7): 088 - 11 54 550.

Met algemene vragen over HOV Schiphol-Oost kunt u ook contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail hovschipholoost@noord-holland.nl

Bent u nog geen abonnee? Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief HOV Schiphol-Oost.

De busbaan HOV Schiphol-Oost is een initiatief van de Vervoerregio Amsterdam en de provincie Noord-Holland, in samenwerking met Schiphol en de gemeente Haarlemmermeer.
 
 
 
Colofon

Nieuwsbrief HOV Schiphol-Oost is een uitgave van de provincie Noord-Holland, Directie Beheer en Uitvoering, sector Realisatie Infrastructuur.