headerafbeelding
  N242 Leeghwaterbrug - donderdag 7 februari 2019  
 
> Openstelling Leeghwaterbrug vastgesteld op 25 augustus
> Werkzaamheden in beeld
> Nieuwe Leeghwaterbrug (N242) veilige en betrouwbare verbinding
> Ondernemers en gedeputeerde in gesprek over Leeghwaterbrug
 
 
Openstelling Leeghwaterbrug vastgesteld op 25 augustus

Vanaf 25 augustus 2019 kan het verkeer gebruik maken van de nieuwe Leeghwaterbrug. Deze datum heeft Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Noord-Holland vastgesteld. Tot de openstelling worden extra maatregelen getroffen om de hinder voor het autoverkeer te beperken. De eerste metingen laten zien dat hierdoor de files in de spitstijden afnemen.

Lees verder
 
 
 
Werkzaamheden in beeld

Er wordt hard aan de Leeghwaterbrug gewerkt. Dat is niet altijd even zichtbaar omdat veel van de werkzaamheden onder de brug en bij de werkplaats van de aannemer in Overijssel plaatsvinden. Wat er is gebeurd en nog staat te gebeuren leest u hier.

Lees verder
Werkzaamheden Leeghwaterbrug
 
 
 
Nieuwe Leeghwaterbrug (N242) veilige en betrouwbare verbinding

De werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug zijn in volle gang. Maar waarom is dit nodig, wat wordt er eigenlijk gedaan en hoe ziet de brug er straks uit als deze is opgeleverd? We zetten het voor u op een rij.

Lees verder
 
 
 
Ondernemers en gedeputeerde in gesprek over Leeghwaterbrug

Eind vorig jaar nodigde de Federatie Bedrijvenvereniging Alkmaar e.o. (FBA) gedeputeerde Verkeer en Vervoer Elisabeth Post uit om te komen praten over de voortgang van de vertraagde werkzaamheden van de Leeghwaterbrug. Frans Kramer, de voorzitter van de FBA, kijkt met een positief gevoel terug op de bijeenkomst: “Onder de noemer ‘onbekend maakt onbemind’ hebben wij de gedeputeerde uitgenodigd. We zagen dat er veel vragen leven onder ondernemers in de regio Alkmaar. Een goede reden voor zo’n 70 ondernemers om het gesprek met de gedeputeerde aan te gaan.”

Lees verder
Ondernemers in gesprek met gedeputeerde Elisabeth Post
 
 
 
Colofon

U heeft zich aangemeld voor de digitale nieuwsbrief Leeghwaterbrug N242, uitgave van de provincie Noord-Holland. Het doel van deze nieuwsbrief is u te informeren over de laatste stand van zaken en de bereikte mijlpalen van de Leeghwaterbrug.
Indien u deze brief niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich op elk moment uitschrijven.  

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail servicepunt@noord-holland.nl.

Bent u nog geen abonnee? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.

 
facebook Facebook