headerafbeelding
  Omgevingsvisie NH2050 - donderdag 5 oktober 2017  
 
> Inleiding
> Volg 9 oktober (13.00 uur) live het Provinciale Staten debat
> Provinciale Staten stellen zich voor
> Blog Joke Geldhof: Ruimte voor onze ruimte
> Planning Omgevingsvisie NH2050
 
 
Inleiding

De Omgevingswet treedt over een aantal jaar in werking. Daarom stelt Provincie Noord-Holland in vier fases, samen met stakeholders en inwoners, de Omgevingsvisie NH2050 op. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de voortgang van zowel de omgevingsvisie als de Omgevingswet.

 
 
 
Volg 9 oktober (13.00 uur) live het Provinciale Staten debat

Maandag 9 oktober, om 13.00 uur, voeren Provinciale Staten een richtinggevend debat over de koers van de omgevingsvisie. Dit debat is live te volgen op de website van de provincie.

Als hulpmiddel voor het debat hebben Gedeputeerde Staten het discussiedocument 'Drie verhaallijnen op weg naar de koers NH2050 vrijgegeven.' Het is niet de bedoeling dat uit een van de drie verhaallijnen een keuze wordt gemaakt. Ze zijn enkel bedoeld om de discussie te voeren. Het debat van 9 oktober is een opmaat naar 18 december wanneer Provinciale Staten besluiten over de koers van de Omgevingsvisie NH2050.

Live stream 9 oktober, 13.00 uur
 
 
 
Provinciale Staten stellen zich voor

In aanloop naar het debat van maandag 9 oktober vertellen verschillende Statenleden op facebook wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Noord-Holland. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de facebookpagina Jouw Noord-Holland.

 
 
 
Blog Joke Geldhof: Ruimte voor onze ruimte

"In wat voor provincie wilt u wonen, werken, leven en feesten?" Die vraag hebben we de afgelopen tijd aan veel mensen gesteld. Nu mogen de volksvertegenwoordigers van de provincie zich er over buigen. Een volksvertegenwoordiger van de provincie wordt gekozen voor 4 jaar. Maar dat wil niet zeggen dat je visie zich tot die periode hoeft te beperken. Integendeel, zou ik zeggen. Soms moet je verder willen en durven kijken. Tot het jaar 2050 bijvoorbeeld. En dat is precies wat we de leden van de Provinciale Staten van Noord-Holland op 9 oktober vragen te doen.

Naar de blog
 
 
Planning Omgevingsvisie NH2050

 
 
 
 
Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Provincie Noord-Holland in het kader van de Omgevingsvisie NH2050.

facebook Facebook
twitter Twitter